" "

"Vandaag is een mooie dag om de energiemarkt op z'n kop te zetten."

Onze missie is helder.

Zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie. Met ruim 200 energiebronnen verspreid over heel Nederland en meer dan 180.000 aangesloten huishoudens, zijn we goed op weg. Bij Vandebron doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken door de wereld te verduurzamen. Daar werken we met z'n allen hard aan. Want om goeie energie te kunnen leveren, moet er ook met goeie energie gewerkt worden. Dat doen we daarom met een energiek team van 150 collega's met een duidelijke mening. We zeggen het zoals het is en we vertrouwen elkaar. Met de handen uit de mouwen en met de kop in wind. En daar hebben we nog plezier in ook. Want bij Vandebron zorgen we voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio-lunch, verse koffie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een feestje op zijn tijd op ons dakterras en natuurlijk de allerleukste collega's.

Product Owner Energy Trading
Digital Innovation
Business developer 'Public API' (internship)
Internships
Business Developer Elektrisch Rijden
Elektrisch Rijden
Recruitment Coach
Part-time jobs
Fullstack developer (with mobile app experience)
Digital Innovation
Service Expert
Customer Service
Commercial Leadership Academy
Field Marketing
Vestigingsmanager
Field Marketing
Sales Adviseur (bijbaan)
Part-time jobs
Service Expert (bijbaan)
Part-time jobs
Sales Coach (bijbaan/full time)
Part-time jobs
Student Recruiter (bijbaan)
Part-time jobs
Promoter (bijbaan)
Part-time jobs
Bijbaan
Part-time jobs
Open sollicitatie
Other
Vandebron Student Community
Other

"De overgang naar 100% duurzame energie kent, met uitzondering van een paar fossiele energiereuzen, alleen maar winnaars. Daarom werken we met z'n allen elke dag keihard aan het versnellen van de energietransitie."

Matthijs
Mede-oprichter

“Ik ben er trots op om een jong en dynamisch team aan te sturen waarin iedereen gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen en om samen Nederland te vergroenen."

Dustin
Vestigingsmanager

Ons hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor

We zijn gevestigd in Amsterdam (Herengracht 545) maar we werken ook met goeie energie vanuit onze locaties in Utrecht, Rotterdam, Groningen en Nijmegen.

Wij geloven dat mensen de wereld willen verbeteren. Daarom willen wij mensen de middelen bieden om simpele en alledaagse keuzes om te zetten in het vermogen om echt iets te veranderen.

"