Overslaan naar content

Het verhaal van Jordy

Van stage naar Scala

Ik ben Jordy Perlee en werk al zes jaar bij Vandebron als Senior Backend Developer. Ik kwam hier binnen via een familielink met een van de oprichters, Matthijs Guichelaar, en begon als stagiair tijdens mijn studie. Na mijn stage en afstudeerscriptie kreeg ik een contract aangeboden. In mijn rol werk ik vooral met Scala aan projecten zoals Slim Laden. Ik groeide snel van junior naar senior, namelijk in vijf jaar. Ik ben het meest trots op mijn eerste project, waarin ik de tijd voor het uitlezen van meterstanden drastisch verkortte, en op het Slim Laden project dat van 10 naar meer dan 2000 laadpalen groeide.

Wat me motiveert zijn mijn collega's en de impact van mijn werk. Bij Vandebron wordt mijn werk gewaardeerd en daadwerkelijk gebruikt. De cultuur hier is volwassen, met een gezellige sfeer en gemotiveerde mensen.

Ondanks het advies om maximaal drie jaar bij één bedrijf te blijven als developer, zie ik mezelf nog lang bij Vandebron werken vanwege de continue vernieuwing en groeimogelijkheden. Ik waardeer vooral de waarden "Keep it Real" en "Move to Improve," die gericht zijn op openheid en voortdurende verbetering.

Ik won de Above and Beyond Award voor mijn extra inspanningen tijdens personeelstekorten en mijn bijdrage aan het verbeteren van Vandebron als werkgever. Dit toont aan hoe gewaardeerd ik word door mijn collega's en dat geeft echt een goed gevoel!

Enthousiast geworden van Jordy’s verhaal? Bekijk de vacatures hier.

Jordy

Scala Developer

Meer ervaringen

Yvette Fransen

Hoe Yvette van klantcontact naar Project & Change Management ging.

Sanne Maessen

Het eerste jaar van Sanne bij Vandebron als Channel Operations Analyst.

Jeroen van Rooij

Jeroen heeft zijn expertise in Finance bij 4 afdelingen van Vandebron benut.