Overslaan naar content

Het verhaal van Jeroen

De impact van Jeroen

Ik ben Jeroen van Rooij en werk nu ruim 4 jaar bij Vandebron als Finance Business Partner voor Energy Services. Hiervoor werkte ik bij een grote finance consultant en zocht een baan in data analytics met toegevoegde waarde. Bij Vandebron kan ik mijn financiële data-achtergrond, duurzaam werken en een jonge organisatie combineren.

Ik houd me bezig met de energie business, analyseer data en start projecten om de business te verbeteren. Bij Vandebron krijg ik veel vrijheid. Sinds ik hier werk, ben ik losser geworden en heb ik geleerd vanuit mijn sterke kanten te werken, mede dankzij Clifton Strengths.

Binnen Vandebron heb ik drie rollen gehad: Finance Data Analist;  Bruto Margin Controller; en nu Finance Business Partner voor Energy Services. Ik ben het meest trots op het afschaffen van de waarborgsom, waarbij ik een grote rol speelde.

Wat mij motiveert, zijn mijn collega's en de dynamische, jonge, positieve cultuur van Vandebron. Ik begeleid graag nieuwe joiners en werk momenteel met een stagiair die met een frisse blik naar de organisatie kijkt. Je voelt dat veel net afgestudeerden bij Vandebron willen werken vanwege de missie.

Enthousiast geworden van Jeroen's verhaal? Bekijk de vacatures hier.

Jeroen

Finance Business Partner

Meer ervaringen

Jordy Perlee

6 jaar ontwikkeling, highlights en gemaakte impact als Scala Developer

Yvette Fransen

Hoe Yvette van klantcontact naar Project & Change Management ging.

Sanne Maessen

Het eerste jaar van Sanne bij Vandebron als Channel Operations Analyst.