" "

Bijbaan

Job description

Wij zetten actie, resultaat en positiviteit in om NL 100% duurzaam te krijgen! Mooi streven toch? Bij Vandebron zijn we altijd op zoek naar helden. Harde werkers die zich met ons willen inzetten voor een duurzame toekomst en een eerlijke energiemarkt, en die tegelijkertijd lekker willen bijverdienen. Iets voor jou? Solliciteer dan direct, dan kijken we samen welke bijbaan het best bij jou past.

 

Een bijbaan bij Vandebron is iedere dag het beste uit jezelf halen!

Bij Vandebron werk je in een enthousiast team aan het verduurzamen van onze toekomst. We bieden coaching en verschillende trainingen om te zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt. Want jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, óók voor ons. En laten we vooral die te gekke collega’s en dito borrels niet vergeten. Klinkt dat goed? Solliciteer dan nu op onze bijbanen!Een werkdag bij Vandebron

Je begint de dag samen met je team. Onder het genot van een kop koffie bespreek je wat er loopt, waarmee je bezig bent en wat je doel voor die dag is. Je bent elke dag concreet en praktisch bezig om impact te maken: iedere nieuwe of behouden klant draagt bij aan een duurzamere toekomst! 

 

Welke functie past bij jou?

Service Expert, Sales Adviseur, PromoterStudent Recruiter of Sales Coach? Weet jij al welke bijbaan jij wilt? Solliciteer dan direct op de vacature.  

Job requirements

Wij zoeken harde werkers met:

  • Aanstekelijk enthousiasme;
  • Onuitputtelijke positiviteit;
  • Gezond verstand;
  • Overtuigingskracht;
  • Verteltalent;
  • Minstens 1 dag beschikbaarheid per week.

 

De belangrijkste voordelen en extra's

Werken bij Vandebron is meer dan een bijbaan. Je krijgt de kans te groeien en jezelf te ontwikkelen terwijl je geld verdient én aan een duurzame toekomst werkt. En laten we de lekkere bonussen, legendarische borrels en leukste collega’s niet vergeten! Waar wacht je nog op?

 

Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer dan via onderstaande button door ons te vertellen wie je bent, wat je doet en dan kijken we samen welke bijbaan het beste bij jou past!


"