" "

Junior Laadpalen Specialist

Functieomschrijving

We zijn een energieleverancier met een bijzondere missie: de energiemarkt eerlijker, transparanter en duurzamer maken. Sinds 2017 bieden we ook diensten aan op het gebied van elektrisch rijden in de Elektrisch Vervoer (EV) markt. Na 3 jaar hebben we een mooie klantenportefeuille staan voor onze diensten, bestaande uit een laadpas, app, laadpaal en slim laden. Om deze klanten van goede service te voorzien, zijn we op zoek naar een Junior Laadpaal Specialist die verantwoordelijk is voor de dienstverlening rondom alle bestaande laadpalen en zorgt hierbij dat de klant een optimale beleving ervaart.

Aangezien elektrisch rijden een relatief nieuwe markt is, is de werking en de dienstverlening rondom een laadpaal nog best complex. Bovendien is het compleet nieuw voor een klant om te beginnen met elektrisch rijden en daar komen veel vragen bij kijken. Het is jouw rol als expert op gebied van elektrisch rijden om onze klanten te helpen om optimaal gebruik te maken van onze dienstverlening. Je pakt de verantwoordelijkheid om de klant te helpen wanneer er bijvoorbeeld een storing plaatsvindt op de laadpaal en om correct de laadsessies te verwerken. Jij wordt expert op het gebied van laadpalen. Je beheert alle bestaande laadpalen en zorgt dat de klant een goede laadbeleving heeft. Als er problemen zijn met de laadpaal, los jij deze op. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s uit je team, de klantenservice en de installatie- en hardwarepartners om de verkoop en beheer van onze producten en diensten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast denk je actief mee over hoe de dienstverlening voor de laadpalen verbeterd kan worden en de klantvragen zo efficiënt mogelijk afgehandeld kunnen worden.


Wat ga je doen?

 • Je fungeert als tweede lijn van onze klantenservice en bent in nauw contact met de eerste lijn indien er een complexe situatie is die niet direct telefonisch opgelost kan worden.

 • Wanneer er bij de installatie iets mis is gegaan, bijvoorbeeld verkeerde instellingen op de laadpaal waardoor de stoppen doorslaan, los jij dit samen met onze hardware- en/of installatiepartner op.

 • Je pakt errors in de systemen op. Bijvoorbeeld een storing bij de laadpaal of laadsessies die niet goed verwerkt kunnen worden in onze systemen.

 • Je zorgt dat de laadpalen van onze klanten correct in de systemen worden geregistreerd en geadministreerd.

 • Je draagt zorg voor de operationele taken rondom de laadpalen die deelnemen aan de innovatieve dienst slim laden.

 • Je denkt actief mee over hoe we de service rondom de laadpalen kunnen verbeteren voor de meest optimale beleving voor de klant.

 • Je denkt na over hoe we het klantcontact kunnen minimaliseren om zodoende schaalbaar te blijven in de groeiende EV markt.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- opleiding.

 • Je hebt tot 0-2 jaar werkervaring en hebt affiniteit met het helpen van klanten.

 • Je kunt goed overzicht bewaren en bent analytisch sterk.

 • Je werkt planmatig, gestructureerd en hebt oog voor detail.

 • Je bent enthousiast, zelfstandig en houd van aanpakken om resultaat te bereiken.

 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie met ambitieuze groei-targets.

 • Je hebt affiniteit met de duurzame missie van Vandebron.

Wat bieden wij?

We zijn een snelgroeiende scale-up waar je veel kunt leren en als je verantwoordelijkheid neemt, krijg je die ook. Wij zorgen daarbij voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio lunch, verse koffie, een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras, een marktconform salaris en natuurlijk de állerleukste collega’s. Kortom, een uitdagende operationele functie waarmee je ook nog eens impact maakt.


Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer dan uiterlijk 2 juli door ons te vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij wilt bijdragen aan onze missie.


"