" "

Onze missie is helder.

Zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie. Met ruim 200 energiebronnen verspreid over heel Nederland en meer dan 180.000 aangesloten huishoudens, zijn we goed op weg. Bij Vandebron doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken door de wereld te verduurzamen. Daar werken we met z'n allen hard aan. Want om goeie energie te kunnen leveren, moet er ook met goeie energie gewerkt worden. Dat doen we daarom met een energiek team van 150 collega's met een duidelijke mening. We zeggen het zoals het is en we vertrouwen elkaar. Met de handen uit de mouwen en met de kop in wind. En daar hebben we nog plezier in ook. Want bij Vandebron zorgen we voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio-lunch, verse koffie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een feestje op zijn tijd op ons dakterras en natuurlijk de allerleukste collega's.

Backoffice Specialist Elektrisch Rijden
Elektrisch Rijden
Fullstack Developer (Scala)
Digital Innovation
Webcare Specialist
Customer Service
Office Medewerker (bijbaan)
Bijbanen
Office Medewerker
People Operations
Compliance Coördinator
Legal
Business developer 'Public API' (internship)
Stages
Fullstack Developer (with mobile app experience)
Digital Innovation
Service Expert
Customer Service
Elektrisch Rijden Specialist
Customer Service
Commercial Leadership Academy
Field Marketing
Vestigingsmanager
Field Marketing
Sales Adviseur (bijbaan)
Bijbanen
Service Expert (bijbaan)
Bijbanen
Producer Specialist
Customer Service
Special Care Specialist
Customer Service
Sales Coach (bijbaan/full time)
Bijbanen
Student Recruiter (bijbaan)
Bijbanen
Promoter (bijbaan)
Bijbanen
Bijbaan
Bijbanen
Open sollicitatie
Overig
Vandebron Student Community
Overig

"De overgang naar 100% duurzame energie kent, met uitzondering van een paar fossiele energiereuzen, alleen maar winnaars. Daarom werken we met z'n allen elke dag keihard aan het versnellen van de energietransitie."

Matthijs
Mede-oprichter

“Ik ben er trots op om een jong en dynamisch team aan te sturen waarin iedereen gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen en om samen Nederland te vergroenen."

Dustin
Vestigingsmanager

Wij geloven dat mensen de wereld willen verbeteren. Daarom willen wij mensen de middelen bieden om simpele en alledaagse keuzes om te zetten in het vermogen om echt iets te veranderen.

"