" "

Onze missie is helder

Zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie

Met ruim 250 energiebronnen verspreid over heel Nederland en meer dan 200.000 aangesloten huishoudens, zijn we goed op weg. Bij Vandebron doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken door de wereld te verduurzamen. Daar werken we met z'n allen hard aan. Want om goeie energie te kunnen leveren, moet er ook met goeie energie gewerkt worden. Dat doen we daarom met een energiek team van 150 collega's met een duidelijke mening. We zeggen het zoals het is en we vertrouwen elkaar. Met de handen uit de mouwen en met de kop in wind. En daar hebben we nog plezier in ook. Want bij Vandebron zorgen we voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio-lunch, verse koffie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een feestje op zijn tijd op ons dakterras en natuurlijk de allerleukste collega's.

Goeie energie & meer

Werken bij Vandebron is:

  • Onderdeel zijn van een innovatieve tech-company met een mooie duurzame missie: het versnellen van de energietransitie.
  • Impact maken in een dynamische en snelgroeiende organisatie.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid hebben om doelen op jouw manier te bereiken.
  • Learning by doing, een slim idee zelf implementeren.
  • Middels een trainingsprogramma jouw persoonlijke impact binnen Vandebron te vergroten.
  • Meedoen aan leuke activiteiten, door collega's zelf georganiseerd: sport, yoga, spelletjes, teamuitjes, zomertrip en vrijdagmiddagborrels.
  • Lekker jezelf zijn met een dosis goeie energie, samen met je vele collega’s.
  • Een goed voorwaarden pakket o.a. bestaande uit salaris, bonusregeling, 26 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en biologische lunch.
  • Een fijn kantoor in hartje Amsterdam.

''The transition to 100% sustainable energy requires a winners' mentality. That's why our team is working hard everyday to accelerate the energy transition''

Matthijs
Co-founder

“Ik ben er trots op om een jong en dynamisch team aan te sturen waarin iedereen gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen en om samen Nederland te vergroenen."

Dustin
Flagship manager

Wij geloven dat mensen de wereld willen verbeteren. Daarom willen wij mensen de middelen bieden om simpele en alledaagse keuzes om te zetten in het vermogen om echt iets te veranderen.

"