" "

Vestigingsmanager Rotterdam

Job description

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een natuurlijke leider die wil meebouwen aan ons enthousiaste Fieldmarketing-team. Als Vestigingsmanager doe jij er alles aan om te zorgen dat jouw team optimaal presteert. Dit vergt veel voorbereiding, planning en het vermogen om snel te schakelen.

Wij zijn Vandebron

Vandebron is de challenger op de energiemarkt en zorgt voor radicale transparantie. Als klant bij Vandebron kies je namelijk zelf van wie je energie koopt en waar je geld naartoe gaat. Wij pionieren graag, want bij Vandebron ontwikkelen we slimme energietoepassingen zoals 100% groen en slim laden. Als innovatieve Tech Scale-up maken wij de energiemarkt nóg duurzamer. Onze missie is kraakhelder: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland.


Hier kom je terecht

Als Vestigingsmanager geef jij leiding aan onze vestiging in Rotterdam. Hier werkt een jong en enthousiast team, zo’n 30 man in totaal, dagelijks aan de missie van Vandebron. Met behulp van de Sales- en Recruitmentcoaches zorg je ervoor dat er zowel qua sales als recruitment ambitieuze doelen worden behaald. De vestiging van Rotterdam vormt samen met de vestigingen in Groningen en Amsterdam het Fieldmarketing team van Vandebron en wordt aangestuurd door de Manager Fieldmarketing.


Wat ga je doen?

 • Je hebt een verantwoordelijke functie in een jonge, informele en hard groeiende scale-up.

 • Je stuurt een team met enthousiaste collega's aan. Zowel op kantoor als op straat. Je bent hierbij niet vies van het goede voorbeeld geven.

 • Je bent verantwoordelijk voor het inwerken, coachen en de groei van het team en geeft o.a. sales- en feedback trainingen.

 • Je bouwt een energiek team dat hard werkt aan duidelijke (commerciële) doelstellingen voor jouw vestiging.

 • Je bent betrokken bij het bedenken van recruitment campagnes om ervoor te zorgen dat je snel een succesvol team hebt neergezet.

 • Je bent in staat om een team met positieve energie gemotiveerd op pad te sturen.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO/WO denkniveau.

 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een sales rol. Ervaring in Fieldmarketing en/of een leidinggevende rol is een vette pré.

 • Je bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en kan goed overzicht behouden.

 • Je hebt een proactieve houding en beschikt over een natuurlijk leiderschap.

 • Je bent enthousiast en zit vol goeie energie.

 • Je bent een doorzetter, stressbestendig en werkt graag met (commerciële) targets.

Je bent vijf dagen per week beschikbaar en vindt het niet erg om op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?

We zijn een snelgroeiende scale-up waar je veel kunt leren en als je verantwoordelijkheid neemt, krijg je die ook. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom bieden we verschillende trainingen aan om o.a. je leiderschapsstijl verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een ambitieuze werksfeer, verse koffie, gezellige borrels en natuurlijk de állerleukste collega’s. Kortom, een uitdagende functie waarmee je ook nog eens impact maakt.

Een dag als vestigingsmanager in Rotterdam

09:15 Je komt aan op kantoor. Je begint de dag met een kopje koffie en leest je mail bij.

09:30 De Sales Coach geeft een dagstart aan je enthousiaste team van promoters. Op drie verschillende locaties in de stad gaan zij aan de slag om te werken aan de missie van Vandebron: de verduurzaming van Nederland

10:00 Je wekelijkse overleg met de Sales Coach. Wat zijn de resultaten van de week, hoe gaat het met die ene nieuwe collega en hoe verloopt de landelijke salesgame?

11:00 Samen met de Sales Coach maak je de werkplanning voor volgende week. Het is even goed plannen, maar de week al snel vol met een mooi aantal shifts.

12:00 Lunchtijd!

13:00 De Sales Coach geeft een salestraining aan je team en je kijkt een uurtje mee om haar van feedback te voorzien.

14:30 Samen met je Recruitment Coach werk je aan een plan om je poulesize voor de zomervakantie op oorlogssterkte te krijgen.

17:00 De training zit erop en de eerste collega’s komen terug van hun shift op straat.

18:00 De dag zit erop! Samen met het team heb je Nederland weer een stukje duurzamer gemaakt, lekker gewerkt!

Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer dan door ons te vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij wilt bijdragen aan onze missie.


Zo ziet het sollicitatieproces er uit:

 1. We bellen je voor een telefonische kennismaking.

 2. Je hebt een eerste gesprek met onze Manager Fieldmarketing om elkaar beter te leren kennen.

 3. In de tweede ronde bereid je een case voor. Zo zie jij of de job bij je past en zien wij of je een match bent met de functie.

 4. Zie jij het helemaal zitten en zijn wij ook enthousiast? Welkom bij Vandebron!

"