Overslaan naar content

How we hire

Sollicitatieproces

Welkom bij onze sectie "sollicitatieproces", waar we je meenemen door ons aannameproces, de tools die we gebruiken en de voordelen van het aansluiten bij het Vandebron-team. We geloven in het vinden van de juiste match voor zowel jou als ons, en zorgen voor een soepele reis van sollicitatie tot onboarding. Laten we erin duiken!

Hoe het werkt

Solliciteren

Laat je interesse zien door te solliciteren op een van onze vacatures. Wees jezelf; we staan voor diversiteit, inclusiviteit en gelijke carrièremogelijkheden. Het is helemaal prima als je je geslacht of geboortedatum niet vermeldt op je cv. Ons team streeft ernaar om binnen een week bij je terug te komen.

Gesprek met Recruiter

Vervolgens hebben we een gesprek. Dit kan een telefonisch of videogesprek zijn waarin we elkaar beter leren kennen en beoordelen of er een eerste match is. We zijn benieuwd naar je motivatie en bespreken ook praktische details zoals startdata en compensatie. We zijn er om eventuele vragen over de functie te beantwoorden.

Cultuur-fit interview

Nu is het tijd om te zien of we een goede match zijn qua cultuur. Dit is cruciaal voor zowel jou als ons. Je ontmoet de recruiter en de hiring manager om te praten over onze cultuur en te kijken of we bij elkaar passen.

Job-fit interview

Tijd om je vaardigheden te laten zien! Je krijgt een hypothetische uitdaging om ons te laten zien hoe je problemen aanpakt, je ideeën communiceert en samenwerkt met een team. Dit kan een presentatie, workshop of een live-codingsessie zijn, afhankelijk van de functie. Je ontmoet twee nieuwe teamleden.

Aanbod

Gefeliciteerd! Je hebt duidelijk laten zien dat je een topkandidaat bent. We werken de laatste details uit en zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt. We kijken ernaar uit om samen aan de energietransitie te werken!

Voordelen

 • Maak gebruik van 30 betaalde vrije dagen per jaar om uit te rusten, op te laden en je passies buiten het werk na te jagen.

 • Wij hechten waarde aan continu leren en bieden een jaarlijks leerbudget van €850, zodat je nieuwe vaardigheden en kennis kunt ontwikkelen.

 • Geniet van gemoedsrust met onze solide pensioenregeling van de derde pijler, die financiële stabiliteit voor je toekomst waarborgt.

 • Blijf verbonden met een maandelijkse nettovergoeding van €50 voor je telefoon- en wifi-kosten als je rol dit vereist.

 • Richt je thuiskantoor in zoals jij het wilt met een eenmalige nettovergoeding van €200 om je opstartkosten te dekken.

 • Geniet dagelijks van biologische, vegetarische lunches, bereid door onze getalenteerde koks, zodat je de hele dag door voldoende energie hebt.

 • Voor degenen die 10 km of meer van kantoor wonen, reis je zonder gedoe met een NS-businesscard voor handige woon-werkopties.Verhuizing naar Nederland

Verhuizen naar Nederland om je bij Vandebron aan te sluiten is een spannende reis. Daarom bieden we ondersteuning om je te helpen je comfortabel te vestigen en de overgang zo soepel mogelijk te maken. 

 • IND / Verblijfsvergunning: we bieden visum-sponsoring en helpen medewerkers bij het aanvragen of verlengen van hun verblijfsvergunning.

 • 30%-regeling: ontdek de voordelen van de 30%-regeling voor hoogopgeleide migranten en kijk of je in aanmerking komt. Als je in aanmerking komt, zal ons People Support-team je begeleiden door het aanvraagproces tijdens je eerste weken bij Vandebron.

 • Verhuispakket: wij hebben je gedekt. We vergoeden verhuiskosten tot een maximum van €1.500 op basis van werkelijke uitgaven, waaronder vluchten, treinkaartjes of tijdelijke accommodatie.Enkele van de tools die we gebruiken

 • Smart HRD motivatie-/persoonlijkheidstest: wij streven ernaar om de perfecte match te vinden. Hier komt Smart HRD om de hoek kijken. Deze beoordeling helpt ons om je motivaties en persoonlijkheidskenmerken te begrijpen, zodat we je kunnen plaatsen in een rol die aansluit bij je sterke punten en passies.

 • Google Meet: Voor online interviews of gesprekken gebruiken we Google Meet.Klaar om te solliciteren?

Heb je een vraag? Neem met een van ons contact op

Kent Kessel

Customer Service, Telesales & Backoffice

Paloma de Roode

Finance, Energy, Legal & Marketing

Jord Reukers

Digital & Data & Analytics