Bijbaan

Solliciteer nu

Bijbanen

Lekker verdienen én de wereld verbeteren? 

Werken bij Vandebron is méér dan een bijbaan. 

Ons aanbod

 • Flexibele werkdagen
 • De állerleukste collega's
 • Een lekker salaris + sales bonus
 • Werken voor een scale-up met een duurzame missie
 • Goeie coaching en training, persoonlijk en on-the-job


Gezocht: Helden voor onze missie

 • Je hebt een HBO- of WO- denkniveau
 • Je hebt een enthousiaste, pro-actieve houding
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, bent positief, doelgericht en krijgt dingen voor elkaar
 • Je bent wonend in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Groningen
 • Je bent minimaal één tot drie dagen beschikbaarheid per week (afhankelijk van de bijbaan)


Bijbanen

Vandebron zoekt commerciële helden die willen werken in een jonge scale-up met een duurzame missie. Je werkt samen met een enthousiast team dat hard werkt aan duidelijke doelstellingen. Uiteraard met veel lol, want we nemen onszelf niet te serieus. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Als je bij ons werkt word je op een positieve manier gecoacht om het beste in jezelf naar boven te halen. Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan om je persoonlijk uit te dagen. Ga jij de uitdaging aan? Dan zien we je snel!

  

Vandebron

Vandebron, een marktplaats voor duurzame energie, heeft het voor elkaar gekregen om een duurzaam idee écht impactvol in de Nederlandse markt te zetten. 4 jaar na oprichting is Vandebron gegroeid naar 125.000 klanten, 150.000 leveranciers en 150 werknemers, en daarmee heeft deze scale-up reeds één miljoen ton bijgedragen aan CO2-reductie. De founders Aart, Remco en Matthijs hebben met succesvol sociaal ondernemerschap een winnend concept in het leven geroepen: door duurzame energie van lokale producenten rechtstreeks aan te bieden aan Nederlandse huishoudens. Dit met een blijvende focus op innovatie, om onze impact steeds meer te vergroten. 

Promotor

Commercie

Retentie Medewerker

Commercie

Customer Care Medewerker

Service

Customer Care Admin

Service

Promotor Je bent onderdeel van het commerciële hart van Vandebron. Op verschillende plekken in jouw stad, maak jij consumenten enthousiast om klant te worden van Vandebron. Je leert om draagvlak te creëren voor een authentiek idee en hoe je op je eigen manier, anderen kunt enthousiasmeren en overtuigen.

Retentie Medewerker In deze rol draag je direct bij aan onze missie. Samen met je team overtuig je telefonisch elke consument in Nederland om voor Vandebron te kiezen. Je werkt samen met verschillende afdelingen en leert analyse en evaluatie in te zetten om klantgericht te kunnen verkopen.

Customer Care Medewerker 
 In deze rol 
zorg je  voor blije, goed geïnformeerde en geïnspireerde klanten van Vandebron. Jij staat deze klanten telefonisch op een sympathieke wijze te woord en leert om mee te denken in een beste oplossing voor zowel de klant als ook Vandebron. 

 • Op dit moment hebben wij de functie niet open staan, maar je kan altijd een open sollicitatie sturen

Customer Care Admin Binnen de Customer Care afdeling heb je een dubbelfunctie: enerzijds sta je telefonisch klanten te woord en anderzijds verdiep je je in onze service-systemen en verbeter je processen voor onder andere het aanmelden van nieuwe klanten. Zo ontwikkel je zowel je service-skills in direct klantcontact als ook hoe de service aan de achterkant verbeterd kan worden.

 • Op dit moment staat hebben wij de functie niet open staan, maar je kan altijd een open sollicitatie sturen

Vandebronners aan het woord

Bibi

Promotor

Abel

Promotor

Iris

PromotorVeelgestelde vragen

Wat is Vandebron?
Vandebron is een duurzame energieleverancier die middels innovatie en ondernemerschap de wereld wil vergroenen, door de energietransitie te versnellen. Vandebron biedt 100% groene energie, van Nederlandse bodem. Als klant kies je zelf bij welke bron je energie afneemt. Een business-model zó logisch, dat we niet begrepen dat het nog niet bestond. Vier jaar na onze oprichting is Vandebron uitgegroeid tot een scale-up met 120.000 klanten en 120 lokale leveranciers. Met elkaar hebben we al een miljoen ton aan CO2-uitstoot weten te besparen! Zo werd impactvol sociaal ondernemen het grote succes achter Vandebron.

Hoe kan ik solliciteren voor een bijbaan?
Op onze website vind je de vacatures voor de bijbanen waar we op dit moment mensen voor zoeken. Zit er iets voor jou tussen, dan kan je hier ook direct solliciteren. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

In welke steden kan ik een bijbaan doen?
Vandebron heeft Fieldmarketing vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Groningen. In Amsterdam zit ons hoofdkantoor, waar je als Dealmaker of Customer Care medewerker / Admin aan de slag kan. 

Hoeveel dagen kan je werken?
Het verschilt per bijbaan hoeveel dagen je minimaal beschikbaar moet zijn en wat de. werktijden zijn. Voor Field Marketeer is dit minder als voor de bijbanen op ons hoofdkantoor. En méér werken kan bijna altijd :-)

Hoe kan deze bijbaan bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling?
Wij geloven in leren door het gewoon te doen. Tijdens je werk leer je veel van collega's en krijg je praktische trainingen. Daarnaast organiseren we masterclasses, inspiratiesessies en trainingen om je horizon te verbreden. 

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen Vandebron? 
Allereerst vinden we het belangrijk dat jij je je rol helemaal eigen weet te maken. Vanuit daar kun je je verder ontwikkelen binnen je eigen afdeling en de rest van Vandebron. Als je een goed idee hebt en eigen initiatief toont, is alles mogelijk!

Hoe ziet een dag eruit?
Je begint de dag samen met je team, onder het genot van een lekker kopje koffie bespreek je lopende zaken en je doel voor die dag. In alle functies ben je concreet en praktisch bezig met het maken van directe impact: elke nieuwe of blije klant = impact. Dit harde werken wordt vaak beloond met een biertje!

Mijn vraag staat er niet tussen..
Neem gerust contact met ons op voor overige vragen! Hannahdemmers@vandebron.nl