Bijbaan

Solliciteer nu

Bijbaan

Lekker verdienen én de wereld verbeteren.

Bij Vandebron zijn we altijd op zoek naar helden. Harde werkers die zich met ons willen inzetten voor een duurzame toekomst en een eerlijke energiemarkt, en die tegelijkertijd lekker willen bijverdienen. Wil jij met ons de energiemarkt op z’n kop zetten? Solliciteer dan direct, dan kijken we samen welke bijbaan het best bij jou past.


Een bijbaan bij Vandebron is iedere dag het beste uit jezelf halen!

Bij Vandebron werk je in een enthousiast team aan het verduurzamen van onze toekomst. We bieden coaching en verschillende trainingen om te zorgen dat je altijd het beste uit jezelf haalt. Want jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, óók voor ons. En laten we vooral die te gekke collega’s en dito borrels niet vergeten. Klinkt dat goed? Solliciteer dan nu op onze bijbanen!

Welke functie past bij jou?

Customer Care- of Retentiemedewerker, Promoter of toch Student Recruiter? Weet jij al welke bijbaan jij wilt? Solliciteer dan direct op de vacature.

Retentie Medewerker

Juliette

'Vandebron is een jong bedrijf met een duidelijke missie. Werken voor zo’n bedrijf geeft ontzettend veel energie!’

- Werken in hartje Amsterdam
- 18 uur per week
- Met overtuigingskracht klanten winnen


Wordt ook Retentie Medewerker

Promoter

Daan

‘Je werkt wanneer het jou uitkomt en kan lekker bijverdienen, met hoge bonussen. En je scoort karmapunten!’

- Werken in jouw studentenstad
- 6 shifts per maand 
- Mensen op straat overtuigen van onze missie


Wordt ook Promotor

Student Recruiter

Laurens

‘Het leukst vind ik de mensen met wie ik werk. En die neem ik zelf aan! Iedereen is echt ontzettend gedreven om impact te maken.’

- Werken in jouw studentenstad
- 8 shifts per maand van 2,5 uur
- Talent spotten


Student recruiter worden

Customer Care Medewerker

Chahat

‘Ik heb mijn communicatieve vaardigheden echt verder ontwikkeld. Daar heb je voor de rest van je leven iets aan!’

- Werken in hartje Amsterdam
- 16 uur per week
- Maak klanten blij met onze effortless experience

Werken bij Customer Care 

Een werkdag bij Vandebron

Je begint de dag samen met je team. Onder het genot van een kop koffie bespreek je wat er loopt, waarmee je bezig bent en wat je doel voor die dag is. Je bent elke dag concreet en praktisch bezig om impact te maken: iedere nieuwe of behouden klant draagt bij aan een duurzamere toekomst! 

Wij zoeken harde werkers met:

  • Aanstekelijk enthousiasme
  • Onuitputtelijke positiviteit
  • Gezond verstand
  • Overtuigingskracht
  • Verteltalent
  • Minstens 1 dag beschikbaarheid per week


De belangrijkste voordelen en extra's

Werken bij Vandebron is meer dan een bijbaan. Je krijgt de kans te groeien en jezelf te ontwikkelen terwijl je geld verdient én aan een duurzame toekomst werkt. En laten we de lekkere bonussen, legendarische borrels en leukste collega’s niet vergeten! Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

Wat is Vandebron?
Vandebron is een duurzame energieleverancier die middels innovatie en ondernemerschap de wereld wil vergroenen, door de energietransitie te versnellen. Vandebron biedt 100% groene energie, van Nederlandse bodem. Als klant kies je zelf bij welke bron je energie afneemt. Een business-model zó logisch, dat we niet begrepen dat het nog niet bestond. Vier jaar na onze oprichting is Vandebron uitgegroeid tot een scale-up met 120.000 klanten en 120 lokale leveranciers. Met elkaar hebben we al een miljoen ton aan CO2-uitstoot weten te besparen! Zo werd impactvol sociaal ondernemen het grote succes achter Vandebron.

Hoe kan ik solliciteren voor een bijbaan?
Op onze website vind je de vacatures voor de bijbanen waar we op dit moment mensen voor zoeken. Zit er iets voor jou tussen, dan kan je hier ook direct solliciteren. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

In welke steden kan ik een bijbaan doen?
Vandebron heeft Fieldmarketing vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Groningen. In Amsterdam zit ons hoofdkantoor, waar je als Sales Adviseur of Customer Care medewerker / Admin aan de slag kan. 

Hoeveel dagen kan je werken?
Het verschilt per bijbaan hoeveel dagen je minimaal beschikbaar moet zijn en wat de. werktijden zijn. Voor Field Marketeer is dit minder als voor de bijbanen op ons hoofdkantoor. En méér werken kan bijna altijd :-)

Hoe kan deze bijbaan bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling?
Wij geloven in leren door het gewoon te doen. Tijdens je werk leer je veel van collega's en krijg je praktische trainingen. Daarnaast organiseren we masterclasses, inspiratiesessies en trainingen om je horizon te verbreden. 

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen Vandebron? 
Allereerst vinden we het belangrijk dat jij je je rol helemaal eigen weet te maken. Vanuit daar kun je je verder ontwikkelen binnen je eigen afdeling en de rest van Vandebron. Als je een goed idee hebt en eigen initiatief toont, is alles mogelijk!

Hoe ziet een dag eruit?
Je begint de dag samen met je team, onder het genot van een lekker kopje koffie bespreek je lopende zaken en je doel voor die dag. In alle functies ben je concreet en praktisch bezig met het maken van directe impact: elke nieuwe of blije klant = impact. Dit harde werken wordt vaak beloond met een biertje!

Mijn vraag staat er niet tussen..
Neem gerust contact met ons op voor overige vragen! Hannahdemmers@vandebron.nl